Werkzaamheden

Schilderen en decoratie

U kunt bij ons terecht voor een breed gamma aan verschillende werkzaamheden. Alles op gebied van schilderen en decoratie verzorgen wij graag voor u.
Hieronder een greep uit veelvoorkomende werkzaamheden die wij uitvoeren voor onze klanten.

Schilderswerkzaamheden

U kunt zowel bij Borms-Decor Schilder- en decoratiewerken terecht voor binnen- en buitenschilderwerken. Daarbij bent u verzekerd van kwaliteit. Zo gebruiken wij de professionele verfproducten van SikkensMathys en indien gewenst uw voorkeurmerk.

Binnenschilderwerken

U wilt iets nieuws met uw interieur? Kies dan voor een andere kleur! Het is een eenvoudige oplossing die snel en relatief voordelig uitgevoerd kan worden. Ook zorgen binnenschilderwerken voor een verfraaiing van uw woning of bedrijf. Bovendien zorgt u ervoor dat uw muren, gevels en deurlijsten langer mee gaan, omdat een extra verflaag ook zorgt voor extra bescherming voor uw hout- en muurwerk.

Buitenschilderwerken

Eens in de zoveel tijd zijn buitenschilderwerken nodig om uw huis of bedrijf in optimale staat te houden. Buitenschilderwerken zorgen niet alleen voor een verzorgde en professionele uitstraling van uw pand of woning ook blijven uw buitengevel, gevelschilderwerken, ramen en deuren in optimale staat.

Decoratiewerken (totaalinrichting)

Heeft uw huis een grondige opknapbeurt nodig dan bent u bij ons aan het goede adres. Denkt u bijvoorbeeld aan het vernieuwen of installeren van elektriciteit en verwarming. Ook keukens, badkamers en meubels staan in ons uitgebreide aanbod. Of laat gyprocwerken uitvoeren met eventueel ingebouwde spots om een sterrenhemel te verkrijgen. Wij gaan door tot aan gordijnen en meubels voor totaalinrichting, zodat wij uw huis binnenin omtoveren tot uw droomhuis.
Het voordeel is dat u alleen Borm-Decor onder de arm neemt en zo verloopt alles veel sneller.

Vloeren

Naast schilderwerken kunnen wij ook uw vloeren onder handen nemen. Kies voor parket, laminaat of vinyl: wij hebben het allemaal in het gamma. Toch liever tapijt of steen? Ook dat is mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Deuren en deurlijsten

Wij voeren een uitgebreid gamma aan buiten- en binnendeuren. Ook voor deurlijsten en plinten staan wij graag tot uw dienst. Komt u er niet helemaal uit? Laat u adviseren door onze professionele medewerkers. Wij kunnen deuren ook op maat zagen en plaatsen.

Totaalrenovatie

U kunt ook bij Borms Decor Schilder- en decoratiewerken terecht voor een totaalproject. Denk bijvoorbeeld aan het renoveren van uw keuken of badkamer. Voor uw gehele renovatie werken wij samen met andere bedrijven.

Ontmossing van daken

Staat uw huis in een bosrijke omgeving? Dan is het aan te raden om uw dakpannen regelmatig schoon te laten maken. Dit geldt vooral voor huizen die naar het noorden gericht zijn of uw dak weinig zonlicht krijgt. Mossen en algen kunnen zich dan namelijk beter hechten omdat uw dak vochtiger is. Ontmossing van daken is belangrijk omdat mossen en algen uw dakpannen kunnen beschadigen. Met name in de winter kunnen mossen ervoor zorgen dat uw dakpannen barsten, wat tot lekkage kan leiden. Naast deze nadelen ziet een dak er met veel mos erop ook onverzorgd uit. Ontmossing van u dak, laat uw dakpannen weer glimmen alsof ze pas net gelegd zijn.